13 reacties op “Het infoweekend is gestart. Schrijf nu in.

 1. Ik heb wel interesse in een cursus boekhouder van het lange type. Prijs 290 + boeken (worden apart afgerekend)? Hoeveel bedraagt de kostprijs daarvan ongeveer?
  En wanneer eindigt het jaar?

  Mvg,
  E. Vanlommel

 2. Evi
  Voor de handboeken in de opleiding Boekhouder moet je ongeveer een 100€ per jaar tellen. Het zijn allemaal zeer relevante naslagwerken in de sector, dus ook achteraf kan je ze zeker nog gebruiken.

  Een cursusjaar start half september en loopt tot half juni.

  Hopelijk is dit een antwoord op jouw vraag en zien we je spoedig terug in de opleiding.

 3. Ik had me zaterdagavond ingeschreven voor de dagopleiding van desktoppublishes/grafisch vormgever.. deze zou starten op 15 september..
  Nu wou ik dit laten zien aan een vriend van me die wou zien wat ik ging doen.. en toen zag ik een andere datum staan nl. 3 juni.. deze cursus zou volgens de site al bezig zijn, en als je kijkt in de online folder staat ook de datum van 15 september.. wel verwarrend..
  Nu zou ik toch wel voor alle zekerheid willen weten wanneer deze cusrus nu start..

  Mvg,
  Liesbeth

 4. In de brochure staat dat kan ingeschreven worden door een mail te sturen. Dat deed ik. Toen kreeg ik een mail terug dat ik kan inschrijven via de website, en ik wordt hiernaartoe verwezen. Wanneer ben ik nu echt ingeschreven ?

 5. @KDS

  Over welke brochure gaat het precies, want we hebben er verschillende? Dan bekijken we dat even.

  Nu in ieder geval, inschrijven doe je altijd via de website http://www.syntra-ab.be of ter plekke op het secretariaat van de campus waar de opleiding doorgaat.

  Je bent welkom tijdens de openingsuren (die staan eveneens op de site, tesamen met de adressen van de campussen en hoe je ze het best kan bereiken).

 6. Beste,

  Mijn vrouw is zelfstandige en ik zou graag haar boekhouding doen. onderandere haar BTW doorgeven via computer enz. Welke opleiding kan ik hier het beste voor volgen en wat is de kostprijs hier van?
  Hoe lang duurt hij en op welke dagen?

 7. Ik zou mij graag inschrijven voor de cursus kapper ?

 8. Een 2-tal maanden geleden ben ik – via de zaak – ingeschreven in 3 cursussen (HDR Fotografie Campus Leuven, Flitsfotgrafie en Lightroom in Campus Antwerpen)
  Hiervoor werd één enkel dossier angemaakt bij BEAweb. De cursus die eerst doorgang zou vinden werd geschrapt wegens te weinig inschrijvingen en ik ben op vraag van Campus Antwerpen uitgeweken naar een latere datum. Intussen kreeg ik bericht van BEAweb dat de aanvraag werd geweigerd omdat de cursus was geschrapt (?!) Ik heb dit gemeld aan zowel Najat Benouja als aan Peter Verreth die mij vroeg om een week te wachten en alles zou vanzelf in orde komen. Intussen krijg ik op mijn persoonlijke naam een faktuur toegestuurd voor de cursus Lightroom. (?!)

  Het adlministratief kluwen wordt intussen dus eigenlijk alleen maar groter. Aangezien de cursus HDR Fotografie volgende week begint en ik mij enkel ga aanbieden als alles administratief rond is vrees ik het ergste…

 9. Marc, ik begrijp je frustratie. Maar soms kunnen dingen mekaar kruisen of hebben we er zelf ook geen vat op.

  Neem even de telefoon. Bel 03 2302072 en vraag naar Peter en dan kan hij samen met jou proberen om de knoop te ontwarren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>